Kysely koronaepidemian vaikutuksista omaishoitajiin – vastaa viimeistään 15.1.2021 mennessä

Omaishoitajaliitto on mukana Eurocarersin toteuttamassa kansainvälisessä kyselytutkimuksessa, jossa selvitetään koronaepidemian vaikutuksia omaishoitotilanteisiin ja omaishoitajien terveyteen, tukiverkostoihin ja talouteen sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden saatavuuteen sekä ansiotyön ja omaishoidon yhteensovittamiseen.

Eurocarers on Euroopan tason verkosto organisaatioille, jotka toimivat omaishoidon alueella.

Vastaamalla autat Omaishoitajaliittoa ja jäsenyhdistyksiämme vaikuttamaan omaishoidon kehittämiseen erityisesti koronapandemian edellyttämällä tavalla kunnissa, kansallisesti ja myös EU:n tasolla. Pyydämme vastaukset 15.1.2021 mennessä.

Kyselyn alussa on tarkempia ohjeita. Kyselyyn on helppo vastata suomeksi tai ruotsiksi. Valitse kieliversio sivun ylälaidan kielivalikosta: suomi tai ruotsi (svenska/Finland). Vastaaminen kestää noin 20 minuuttia. Vastaamisen voi halutessaan keskeyttää ja jatkaa myöhemmin. Mahdolliset kyselyä koskevat kysymykset voi osoittaa sähköpostilla osoitteeseen toimisto@omaishoitajat.fi.

Tästä linkistä pääset vastaamaan.

Kiitos, että autat omaishoitajien asemaan vaikuttamisessa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *